Jeg ønskede mig et nyt og givende arbejdsliv

In English: I Wanted a New Fulfilling Work Life

Min rejse indtil nu

Er online markedsføring noget for dig? Kunne det være den gode måde at leve på og leve et liv i frihed, økonomisk, geografisk og tidsmæssigt? Kan det være din vej frem?

Dette er spørgsmål, jeg har stillet mig selv. Og det har helt sikkert været en spændende udfordring for mig.

Overvejer min rejse

Selvom jeg kun lige er begyndt på min rejse, oplever jeg allerede den ro i sjælen og frihed, som jeg har savnet i så lang tid. Faktisk, idet jeg sidder her og skriver dette, føler jeg mig centreret, afslappet og rolig. Her er stille, jeg er hjemme, det er midt på dagen, og jeg er fri.

Jeg vil fortælle dig om den store personlige forandring, der er sket med mig i løbet af de sidste to måneder. For mig har det været en dybtgående oplevelse. Jeg har at gøre med en stejl indlæringskurve i forhold til emnet online marketing – og jeg elsker det. Hver dag kan jeg ikke vente med at lære mere, komme videre og være eksplicit om det. Der er meget energi, der skal høstes.

The Six Figure Mentors er den vej, jeg tager. Det er et online kursus i online markedsføring ud over det sædvanlige. Det er en grov underdrivelse at kalde det et kursus. Det er en oplevelse af oprigtighed, ærlighed, hjælpsomhed og kompetence fra gode mentorer, trænere og et 24/7-til-stede-for-dig-netværk af mennesker i forskellige stadier af samme rejse som dig.

Min historie

Da jeg traf beslutningen om at skabe en større forandring i mit arbejdsliv, havde jeg lige oplevet at blive afskediget fra mit job. Jeg har prøvet det før på grund af at have være nede med stress to gange. Denne gang var årsagen nedskæringer. Og jeg var efter 7 måneder stadig den nye medarbejder. Så det var nemt at gå et skridt tilbage for organisationen.

Jeg var ikke så meget trist som irriteret over, at dette skulle ske igen. Alligevel fik det mig til at reflektere over min karriere indtil nu. Da jeg startede min karriere efter universitetet i 1995, var det blevet den nye ting at skifte job ofte. Så 2-5 år i ét job, og så blev jeg utålmodig og ofte utilfreds med mine arbejdsvilkår og begyndte at søge nye muligheder.

Det var sjovt at starte et nyt job, men jeg var altid på udkig efter forandring. Jeg kan godt lide at tænke på mig selv som en tålmodig mand. Men når det gælder arbejde, har jeg altid været utålmodig.

Jeg har arbejdet med:

 • Uddannelsesadministration
 • Undervisning
 • Informationsteknologi
 • Menneske-maskine kommunikation
 • HR
 • Coaching
 • Teamsamarbejde og -udvikling
 • Kompetenceudvikling
 • Talent management
 • Mediering
 • Rekruttering
 • Personlighedsanalyse

En divers liste med visse fællestræk. Jeg har lært og oplevet meget.

Efter min afskedigelse havde jeg alligevel en fornemmelse af, at de mange karrieremæssige skift, jeg havde lavet, ikke syntes at være drevet af noget bevidst valg. Resultaterne har været mange, og jeg har erhvervet virkelig nyttige færdigheder. Men der var også en følelse af ikke rigtig at komme videre.

Så jeg havde en voksende professionalisme, men hvorfor følte jeg mig tom?

Tegnene syntes tydelige for mig: Jeg gik flere gange ned med stress, og jeg havde en fornemmelse af ikke at have nok tid til fritid, musik, familie og faktisk udvikle mine kernefærdigheder. Det var, hvad man måske kunne kalde en midtvejskrise. Og der var en mangel på mening.

I december 2018 snublede jeg over en video af en svensk fyr, Emil Sundell, der talte om at være utilfreds med hans arbejdsliv og opbygge et nyt liv med frihed og fleksibilitet ved at lære online affiliate marketing. Han tilbød, at jeg kunne gøre det samme og starte min rejse gratis, for at få en fornemmelse af hvad, det medførte. Jeg var fascineret, så det gjorde jeg. Jeg lærte om The Six Figure Mentors, og jeg mødte Stuart Ross og Jay Kubassek, der efterlod et indtryk af tillid og kompetence.

Affiliate marketing? Hvad er det?

Jeg lærte, at man kan tjene penge online for at fremme andres produkter og tjenester. Og ikke bare det. Du kan også – med de samme værktøjer – fremme din egen virksomhed. I sidste ende skaber du et liv for dig selv, hvor du kan arbejde hjemmefra eller hvor som helst i verden med en kombination af at oprette “sales funnels”, kommunikere med kunder, blogge, være til stede på sociale medier og automatisere kommunikation og salg.

Affiliate marketing handler om at få provision af at promovere andres forretninger.

Jeg har foreløbig valgt at forsøge at skabe en online tilstedeværelse omkring mine egne færdigheder såvel som at være en tilknyttet The Six Figure Mentors (SFM). Det synes fornuftigt, da meget af min professionalitet har at gøre med at fremme forandring. Og SFM gjorde det muligt for mig at foretage en væsentlig ændring i mit arbejdsliv. Dette kunne tjene som et af flere produkter og tjenester, jeg kunne fremme som en løsning, som andre også kunne udnytte. Der syntes at være en åbenbar forbindelse.

Mine mål

Taknemmelighed

Min korte tid med SFM har afsløret for mig, at det ikke bare er et tjen-penge-system. Det er virkelig en grundlæggende livsforandrende oplevelse af seriøs selvransagelse, målsøgning og spiritualitet. Teamet og samfundet i SFM støtter alle disse aspekter.

Så processen med at fastsætte forretningsmål har været lige så dyb. Faktisk er jeg på dette stade ikke sikker på, at min proces er færdig. Men indtil videre er jeg helt sikker på, at jeg seriøst vil hjælpe folk med at nå deres mål, lige så meget som jeg vil opnå mit eget.

Så coaching, udvikling og support er vidunderlige værktøjer til at gøre netop det.

Hvad er dine mål?

Markedsføring af (og at finde) dig selv online

At opbygge en virksomhed online handler meget om at opbygge en personlig tilstedeværelse. Og det betyder også at bygge tillid. Disse linjer, som du læser, er beregnet til at gøre præcis det. Og jeg håber, at jeg har mødt på dig på en måde, der gør at du føler dig tryg.

Den proces, som SFM fører dig igennem, er en sikker måde at udforske dit potentiale på, finde dine kerneværdier, lære dig selv at kende – eller hvad du vil kalde det. Og at gøre det, mens du lærer en ny færdighed i et anerkendende miljø af mennesker, der ved, hvad du går igennem og altid er der for at hjælpe dig.

Du har måske lyst til at prøve det selv

My Banner

Jeg følger op på mine fremskridt med hensyn til at finde mig selv og skærpe mine nyerhvervede evner med henblik på at opfylde min mission. Så du kan læse mere i den kommende tid, hvis du er interesseret. Så bliv på kanalen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s