Så du vil have et bedre arbejdsliv?

Min rejse indtil nu II

Du kan skabe et godt arbejdsliv for dig selv, hvis du virkelig vil. Der er arbejde, der skal gøres, for at du kan komme derhen, men du er ikke alene. Der er mennesker, der ønsker at støtte dig og se dig lykkes.

In English: So You Want a Better Work Life?

Disse åbenbaringer har jeg haft på det seneste. Og jeg vil gerne fortælle dig, hvordan jeg kom til den erkendelse, at jeg havde brug for en dyb forandring i mit liv. En forandring, der havde potentiale til at:

  • Give mig frihed til at arbejde hvor og hvornår jeg ønskede det
  • Kunne arbejde med ting, der skaber flow for mig
  • Erstatte mit job hen ad vejen
  • Give mindre stress i det lange løb

Behovet for noget nyt var opbygget i årenes løb. Især når det ses i bagklogskabens lys. Det virkede som om min krop vidste det, før mit sind gjorde det. For stress kom først  til overfladen i 2014 efter organisatoriske ændringer i det firma, som jeg arbejdede for. Heldigvis var jeg i stand til at undvige de værste virkninger.

Anden gang ramte det hårdere. Og jeg var nødt til at indse, at jeg havde lullet mig ind i en rutine, hvor jeg accepterede, at arbejdet bestod 80 procent af ting, jeg var nødt til at gøre og 20 procent ting, som jeg kunne lide at gøre. Det påvirkede også mit privatliv. Jeg blev mere og mere deprimeret, da jeg i stadig højere grad følte, at jeg var nødt til at ofre min fritid for at beskæftige mig med arbejde eller komme mig over det.

For at komme mig over den anden “stress-nedtur” fik jeg hjælp fra min psykolog, en god coach, motion i fitnesscentret, lange gåture, retreats og fokus over en periode på lidt over et år. Det tog så lang tid at nå et niveau, hvor jeg kunne påtage mig et nyt job. Så det gjorde jeg.

Jeg var heldig at lande i en lille kommune, hvor mange af mine færdigheder var nødvendige: Team coaching, ledercoaching, personlighedsanalyse og onboarding som de mest fremtrædende. Jeg siger heldigvis fordi, som jeg havde gjort med næsten alle mine tidligere ansættelser, gjorde jeg ikke rigtig et bevidst valg ud af at finde ind i det nye job. Jeg tog det fordi jeg havde brug for det, og fordi jeg mente, jeg kunne bestride det.

Det kunne jeg, og jeg blev stadig mere tilfreds med udfordringen, mine opgaver og mine kolleger. Desværre indledte regeringen nedskæringer, der skulle gennemføres hurtigt. For at imødekomme dem måtte organisatoriske ændringer foretages. Og jeg måtte sammen med mange andre forlade kommunen.

Forandringen

Der stod jeg så. Ude i kulden, så at sige … igen. Denne gang var det dog en noget anderledes situation. Jeg havde fået en meget gunstig fratrædelsesordning. Både kommunen og jeg var meget utilfredse over hele situationen. Så jeg havde lidt tid til at tænke.

Mine tanker cirklede rundt om, at der måske kunne være en grund til, at jeg stod her igen. Kunne det være mere end et tilfældighed, at min karriere var blevet “brudt” så mange gange i de seneste år? Havde jeg gentaget de samme fejl?

Det førte mig til en erkendelse af, at jeg havde kørt på autopilot i lang tid. Det var et klart budskab, der kom ud af mine møder med min psykolog, min coach og de følgeskader, jeg havde: Jeg traf livsvalg af andre grunde end mine egne. Lige siden jeg var barn, havde jeg gjort det, som jeg troede blev forventet af mig. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Men hvis du som en konsekvens forsømmer dine egne ønsker og behov, resulterer det i ting som stress og utilfredshed.

The Six Figure Mentors netværket og mig

Jay Kubassek og Stuart Ross, grundlæggere af SFM

Så da der ved et tilfælde en dag i december 2018 viste sig en ung svensk fyr i en Youtube-annonce med et stærkt budskab om at skabe frihed i arbejdslivet ved hjælp af online marketing, blev jeg nysgerrig. Normalt klikker jeg hurtigt på “Spring over annonce”, når de vises på Youtube. Men denne gang blev jeg fanget af noget. Var det hans oprigtighed? Var det mit behov for at finde en ny vej?

Han opfordrede mig til at kigge på The Six Figure Mentors, hvilket jeg gjorde. Her lærte jeg, at det er muligt at tjene penge på produkter og tjenester online. Og ikke kun dine egne produkter, men også tjene provision på at markedsføre andres produkter.

Derved kan du skabe økonomisk og geografisk frihed, idet du kan arbejde hvor som helst og når som helst og tjene penge ved at oprette automatiserede salgskanaler på basis af meningsfuld og tillidsfuld kommunikation med mennesker i hele verden.

En tilstand af flow

Tiltrukket af tilbuddet om en gratis 7-dages video-trænings-serie, som en introduktion til konceptet, tilmeldte jeg mig og begyndte at lære. Jeg blev fanget af budskabet om frihed, dyb livsændring og mulighed for den bæredygtige indtjening, der kunne komme ud af at fortsætte rejsen med The Six Figure Mentors.

Det næste skridt var en 30-dages online uddannelse med et gebyr på $297. Så med løftet om, at hvis jeg ikke mente, det havde værdi for mig, kunne jeg inden for 30 dage få alle mine penge tilbage, regnede jeg med at erobre onlineverdenen. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg gjordet det.

Faktisk har mit møde med The Six Figure Mentors sat mig i en flow-tilstand, jeg ikke har oplevet i lang tid. Det er en kreativ proces at lære dig selv at kende og specificere dine mål og ønsker i livet såvel som at etablere en online-virksomhed.

Et team af coaches, administratorer, tekniske rådgivere, mentorer samt et stort netværk af peers er til stede døgnet rundt for at hjælpe og inspirere dig til at vokse og blive den bedst mulige version af dig selv. Jeg har lært, at The Six Figure Mentors ikke kun er en uddannelse, men også en kultur med fuld tolerance og ankerkendelse, som du kan udnytte og bidrage til.

Hvad ønsker du?

Hvad vil du have?

Når det handler om et bedre arbejdsliv, hvad betyder “bedre” så for dig? For mig er det kommet til at betyde at stræbe efter flow. Et fokus på, hvad jeg kan lide at gøre. At stå op om morgenen og næsten ikke at kunne tilbageholde min trang til at komme videre med mit arbejde med at skabe mere forretning og kommunikere med “kolleger” og potentielle peers.

Denne form for arbejde giver mig også mulighed for at planlægge mit arbejdsliv, så jeg har tid til andre interessante aktiviteter som at komponere og spille musik. Vores heste og får. Tennis. Lange gåture. Tilbringe tid sammen med min familie og min mor og venner.

Hvad er din passion?

Hvis du vil have et arbejdsliv med frihed og fleksibilitet, kan du få gavn af noget struktureret selverkendelse. Måske kan du også bruge hjælp fra The Six Figure Mentors. Hvem ved. Du er også velkommen til at tage fat i mig.

Jeg kunne være din gratis coach og hjælpe dig på rette spor til dine mål.

Hvad vil du have?

Hvis du tror, ​​jeg kan hjælpe dig på vej, kan du sende mig et par ord i Kontakt

Hvis du mener, at The Six Figure Mentors kunne være en mulighed for dig, så følg dette link “Digital Lifestyle Training

One thought on “Så du vil have et bedre arbejdsliv?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s