Hvordan får jeg frihed i mit liv?

Menneskelig tid, kapitalisme og online business

Dette er et dybt og vigtigt spørgsmål, som sandsynligvis ethvert menneske stiller sig selv selv og nu. Men hvad betyder frihed virkelig? Hvilken værdi holder dette koncept til dig?

In English: How Do I Get Freedom In My Life

Frihed

Frihed

I samme åndedrag vil du nok stille spørgsmål til livets mening. At føje mening til livet bliver centralt i det øjeblik, hvor du når et bestemt punkt, hvad enten det er tidligt eller senere i livet. Et punkt hvor du enten vælger livet eller vælger at drive med strømmen, så at sige.

En standard opdragelse lærer dig at gå i skole, få et job, arbejde for at være af værdi for samfundet og sørge for din familie (måske betale din gæld). Men kunne du stræbe efter mere?

Lidt filosofi

Kan jeg aspirere til mere?

At vælge livet var det centrale punkt for filosoffen Søren Kierkegaard. Han mente, at ethvert menneske når et punkt i livet, hvor der er mulighed for at “vælge livet”. At vælge at leve livet i forhold til det potentiale man har, og det livet tilbyder.

En anden (men nulevende) filosof Martin Hägglund taler i sin seneste bog, This Life – Secular Faith and Spiritual Freedom, om, hvordan vi som mennesker er begrænset af vores levetid. Og på samme måde er vores frihed begrænset. Frihed har sine naturlige begrænsninger, så at sige. Og det giver derfor ikke mening at tale om frihed uden grænser. Så frihed betyder ikke, at man er fri for begrænsninger.

Din livstid

Tid er frihed

At være fri er at genkende dig selv i, hvordan du bruger din tid og i de forpligtelser og relationer, som du er afhængig af. Risikoen for tragisk tab – tabet af dit eget liv eller tabet af, hvad eller hvem du elsker, er ikke en mulighed, der kan fjernes, men en medfødt del af, hvad du vælger at bruge din tid på. Den begrænsede tid, du har i dette liv.

Du kan ikke have glæde uden sorg. Du kan ikke have liv uden død. Du kan ikke have mening uden usikkerhed og sårbarhed.

Så hvis dit liv og frihed er begrænsede, er spørgsmålet: Hvordan bruger jeg den begrænsede tid, jeg har i dette liv?

I modsætning til andre dyr producerer mennesket et overskud af tid. Tid, vi ikke bruger på at finde mad, sove og tilfredsstille vores naturlige behov. Denne åndelige frihed for mennesket består af et valg gående på, hvordan man bruger sit tidsoverskud. På at skrive en bog? På at male et billede? Komponere et stykke musik?

Online Business

Fremtidens arbejdsmarked

I løbet af de sidste 200 år har verden oplevet fremkomsten af den industrielle tidsalder og kapitalismen, hvilket har givet anledning til en frigørelse af “arbejderen”. Med fagforeningernes indflydelse har arbejdstiden fået værdi i form af løn, fritid og juridiske rettigheder.

Og i de senere årtier har vi set informationssamfundet, med deraf følgende automatisering, næsten ubegrænset information, nye markeder og endnu ikke sete konsekvenser af internettet. Internettet kan have potentialet til at skabe nye former for frihed for mennesker.

Det er vigtigt, fordi denne udvikling anerkender det faktum, at mennesker skaber “overskydende tid”, som vi gerne vil udfylde med kreativitet og andre meningsfulde bestræbelser. Søgen efter penge alene kan ikke give mennesker den ønskede betydning i livet. Der skal være et “Hvorfor”.

Kapitalismens begrænsninger og vækstparadigmet

Vækst

Så opstår spørgsmålet om, hvilke følger de emanciperende virkninger af online-forretning vil få på arbejdsmarkedet. På dit liv – og mit.

Kapitalismen har gjort underværker for rigdom og overflod, selv om fordelingen af ​​det efterlader en del at ønske. Og det er vigtigt at anerkende kapitalismen for det. Men det ser ud til, at kapitalismen måske har overlevet sig selv. Selv om tanken alene for nogen kan virke kontroversiel. Og det ser ud til, at et nyt paradigme må overtage rollen med at skabe de ønskede forandringer og behov for yderligere menneskelig udvikling.

Ifølge Martin Hägglund fremmedgør kapitalismen mennesket i forhold til sin egen tid ved at underordne det vækstens dogmatik. Helt enkelt tillægger kapitalismen væksten højere værdi end menneskers overskudstid. Du kan se det, når samfundet fortæller dig, at du (kun) er virkelig værdifuld, når du har et job – når du arbejder – når du bliver skatteyder eller låntageren. Når vækst bliver fremført som et mål i sig selv for økonomien. Det er et paradoks, at kapitalismen ikke værdsætter den overskydende tid, som kapitalismen skabte for menneskeheden – og som har den sande værdi for den enkelte. Dette er en ustabil situation.

Dette kunne være en hovedårsag til , at så mange mennesker i dag ikke bryder sig om deres beskæftigelse, føler stress, føler sig utilfredse i deres liv. Og det er derfor, at online-forretning har potentialet til at danne grundlag for et nyt emancipatorisk paradigme. Give frihed til dig og mig.

Frihed Gennem Online Business

Der er en “gold rush” igang. Og har været det lidt mere end et årti på internettet. Online-forretning er vokset. I dag kan næsten alt, hvad der tidligere blev solgt fysisk i butikker, lige så nemt – undertiden endnu nemmere – sælges online. Og nye eksklusive onlineprodukter kommer frem hver dag. Lige nu virker potentialet ubegrænset.

Denne udvikling ændrer verden. Hvor stor en del af dine indkøb sker via internettet? Hvor meget tid bruger du online? Nogle af de største virksomheder i verden er online-virksomheder. Flere og flere iværksættere er det online.

En online-forretning har potentialet til at markedsføre sig i hele verden. Og det er ofte oprettet med automatiserede processer, der lader virksomheden køre 24/7 365. Det betyder, at hvis du regelmæssigt tilser din virksomhed, kan du arbejde, når det passer dig og din kalender. Du er den, der bestemmer over din (overskuds) tid – ikke din arbejdsgiver. Det er den nye frigørelse.

Befri dig selv

Den rigtig store nyhed er, at denne verden er mulig for dig at få del i. Du kan være en online virksomhedsejer.

Du kunne gennemsøge nettet for ressourcer, information og viden om, hvordan man kan lykkes online. Det tager lidt tid, og du må muligvis vurdere de oplysninger, du finder, om de er nyttige eller bedrageriske.

Alternativt vil jeg gerne præsentere dig for en anden mulighed. Du kan følge denne trinvise online uddannelse (i første omgang en 7 afsnits gratis video introduktion), som giver dig alle færdigheder til at starte en online forretning. Uddannelsen indeholder coaches, der selv er ledende online iværksættere, en stor teknologisk serviceenhed og et omfattende netværk af ligesindede på forskellige niveauer, der er til stede for dig, hver gang du har brug for dem. Uddannelsessystemet hedder The Six Figure Mentors. Tjek det ud.

Du tiltrækker succes

Nøglen til succes

Rejsen med at blive en online forretningsperson er også en personlig udviklingsproces. Naturligt nok, givet de frigørende mekanismer, vi talte om i det ovenstående. Ikke alene kan det være svært at forstå den omfattende ændring, der er forårsaget af internettet. Men også mulighederne for en ny slags arbejdsliv. Den frihed, der tilbydes. Og de bevidste ændringer, du skal overveje at implementere i dit liv fra nu af, er en udfordring. Det er også en temmelig dyb psykologisk indsats, hvor du i processen med at opstille målene for din virksomhed også skal vurdere dine personlige værdier. Komfortzoner må måske udfordres.

Det er virkelig oplysende og givende.

Den gode nyhed er, at når du lærer at fokusere på dit sande mål, vil du få hjælp fra dine omgivelser. Du får måske brug for at konsultere værker af folk som forfatter Wayne Dyer eller ideen om The Law of Attraction, for at komme dybere ind i processen med at tiltrække alle de ting, du ønsker i livet.

Jeg står også klar for dig, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Sagen er den

Du former det fremtidige arbejdsmarked i din proces med at skabe din online forretning og få den frihed i dit liv, som du fortjener.

Vi ser stadig kun begyndelsen på den store forandring fra industri- og informationssamfundet til noget nyt og spændende. Dit nye arbejdsliv med frihed og fleksibilitet.

2 thoughts on “Hvordan får jeg frihed i mit liv?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s