Så mange historier at fortælle

Min rejse indtil nu III

I dag mødte jeg en kvinde i fitnesscentret. Hun fortalte mig dele af sin livshistorie. Hun havde gennemgået 16 operationer for fedme og et brudt bækken og havde flere i vente. Og hun kæmper stadig – og vil sandsynligvis gøre det resten af ​​sit liv – for bare at holde sig sund for at kunne stå op om morgenen og føre et normalt liv.

Hun har gennemgået så meget. Og jeg blev lamslået af hendes historie. Jeg kunne kun lytte i lang tid.

In English: So Many Stories To Tell

Dette er ikke den faktiske kvinde i fitnesscentret 😉

Og så slog det mig …

 • Hendes kamp med helbredet
 • Nylig skilsmisse og følgende familieproblemer

Men også …

 • Hendes børnebørn, som hun nu har tid til og hendes nye mand, der er den bedste
 • Hendes hobby, amerikanske veteranbiler

… ville være materiale til en fantastisk blog. En blog, der virkelig kunne hjælpe mange mennesker.

Jeg kommer til at tænke på overskrifter som disse

 • Sådan overvinder du følgerne af skilsmisse
 • Kæmper du med sociale myndigheder og sundhedsvæsnet? Her er hvad jeg gjorde for at håndtere det.
 • Hvordan jeg trænede min smerte væk i fitnesscentret
 • Min sejr i krigen mod fedme
 • Min Corvette Stingray SE og hvordan jeg reparerede den

Jeg ved ikke, hvad du tænker lige nu, men jeg havde en åbenbaring lige der, som sagde mig, at jeg også har mange gode historier at fortælle. At vi alle har.

Modstand mod forandring

Jeg kunne ikke lade være med at føle mig lidt skuffet, da jeg fortalte hende, hvad jeg bruger min tid på. For hun købte ikke umiddelbart mit budskab om at overveje at skrive en blog, hjælpe folk – og tjene penge samtidig. Og det kan jeg godt forstå. Det kan være lidt overvældende at begribe ideen om det at tjene penge online.

Jeg fortalte hende, at jeg følger et program med Six Figure Mentors (SFM), som lærer mig, hvordan man starter en online forretning. Jeg har faglig viden og erfaring om coaching og mange andre ting. Men jeg er i færd med at frigøre mig fra 8 til 4 jobbet. Jeg får stor hjælp fra den vejledning, coaching og det netværk, som SFM tilbyder. Og jeg kunne se for hende, at hun kunne drage fordel af den samme rejse. Forretningen kan være en af ​​mange, for eksempel:

 • Hjælpe folk med sundhedsproblemer som hendes egne
 • Hjælpe folk, der kæmper med myndigheder og sundhedssystemet for at få for eksempel økonomisk bistand
 • Tilbyde sundhedsrådgivning i forbindelse med kost og fysisk træning
 • Håndtere skilsmissespørgsmål i familien
 • Amerikanske veteranbiler

Og du kan udnytte din interesse ved at tilbyde coaching, for eksempel. Men også ved blot at promovere produkter og tjenester, du kan lide og har tillid til, og som er relateret til din mission og historie – og modtage en kommission for at anbefale dem.

Sagen er den, at der er mange mennesker derude, der hungrer efter den viden, du har om temaerne i dit liv. Du synes måske, de er ubetydelige. Men for andre mennesker med lignende problemer og drømme er din historie guld.

Dybest set er alle vores drømme og ønsker for vores liv de samme. Vi har brug for kærlighed, lykke, familie, venskab og relationer. Og ethvert råd, du kan give, er velkomment, når du har viden og autoritet og erfaring. Som vi alle har på den ene eller den anden måde.

En online overflods-business

Online marketing emner på en tablet
Til overvejelse

Internettet tilbyder en unik (ikke helt) ny – og stort set uopdaget – måde at udnytte den globale rækkevidde, det har.

Tidligere i historien skulle du at have dit produkt, et stykke fast ejendom til at oprette din butik i, kanaler som avisannoncer eller “mund-til-øre” for at nå ud til et publikum. Og mange mennesker lever stadig i dette paradigme. Vilkårene og tankegangen i denne referenceramme kan være det, der stadig holder de fleste af os tilbage fra at udnytte de næsten uendelige muligheder, som internettet tilbyder.

Med kun en computer og en internetforbindelse kan du nu oprette en forretning baseret på dine interesser, der har en global rækkevidde. Find din niche, lær de grundlæggende færdigheder i online markedsføring og løb med det.

Jeg skal være reel over for dig. Det tager selvfølgelig tid. Du skal jo ud til hele verden. Men værktøjerne er til stede for dig. Og de er effektive. 

Hvordan man kan udnytte dem til det yderste? Six Figure Mentors er funderet af de bedste i branchen. Og de har de bedste mentorer og trænere til at hjælpe dig. Der er også et godt teknisk support team for det brugervenlige “websted-og-automation-setup-system”. Og de har det største og mest hjælpsomme netværk af brugere, der konstant er i dialog og danner grupper og teams til at støtte og fejre hinanden.

Men den mest givende del af The Six Figure Mentors-oplevelsen er deres coaching omkring tankegang og livsstilsændring. Der er masser af anerkendelse, værdsættelse og hjælpen hinanden med at vokse personligt – og til mentalt at blive rustet til opgaven:

 • Finde dit formål
 • Kondensere meddelelsen
 • Fortælle din historie
 • Holde kursen
 • Empatisere med din kunde
 • Bekæmpelse af forhindringer og overspringshandlinger
 • At anerkende, at du blot er menneskelig (og alle andre også er det)

Næste gang i fitnesscentret

Næste gang i fitnesscentret

Kvinden fra gymnastiksalen lever af en lille førtidspension. Selv om hun lige nu er del af en romantisk historie efter sin smertefulde skilsmisse, hvor hun har fundet en ny, kærlig og opmærksom mand med en god indkomst. Hun er lige flyttet ind hos ham. Men hun ønsker virkelig at tjene sine egne penge og være i stand til at betale sin andel af husholdningen. 

Så næste gang jeg er i fitnesscentret, og hun er der, vil jeg starte en samtale igen. For jeg tror virkelig, ​​at hun kunne have gavn af at have en online-forretning. Der er stort potentiale i hendes historie og hendes evne til at hjælpe andre.

I stedet for at skulle hutle sig igennem og bøje sig for de begrænsninger, der følger med en førtidspension, kan hun skabe et nyt liv for sig selv med frihed og muligheder for sig selv og sin familie.

Alt hvad hun skal gøre er at følge dette link, og hun vil få en 7 videoers gratis introduktion og senere en grundlæggende uddannelse i 5 moduler med alt, du behøver at vide og forretningsopsætning. Altsammen for 1.965 kr ($297) med garanti for pengene tilbage, hvis det ikke opfylder forventningerne inden for 30 dage.

Hvis du vil, kan du læse mere om min online historie i min blog, men også her og med udtalelser fra andre medlemmer i netværket.

Vi har alle unikke historier at fortælle. Og vi har alle evnen til at koble med og hjælpe andre mennesker. Det har du også. Og hvis du vælger at starte din egen online-forretning, og tilbyde din viden og mission til verden, vil jeg også være der for dig.

One thought on “Så mange historier at fortælle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s