Lever du dit drømmeliv?

Hvad skal der til?

Verden forandrer sig. Det er der ikke noget nyt i. Den traditionelle måde at arbejde på er ved at blive forældet. Der er mange tegn på det. Folk som Richard Branson og mange andre fortæller os det, og vi kan enten omfavne fremtiden eller forblive en del af et stadig mindre betydningsfuldt paradigme. At tilegne dig en ny måde at arbejde på, kan blive din måde at udvikle dig på. Få hvad du vil ud af livet. At omfavne dit nye liv bliver lettere, hvis du lader gode mennesker hjælpe dig.

In English: Living Your Dream Life (?)

Rejsen jeg er på med The Six Figure Mentors handler mere om ​​at finde mig selv end noget andet. Faktisk er det en kulmination af begivenheder i løbet af de sidste 10 år, der har ført til en åbenbaring. Og omfanget af det er kun langsomt ved at tage form for mig.

Jeg søgte det ikke – i hvert fald ikke bevidst – da jeg faldt over programmet. Men det blev hurtigt klart, at for at foretage skiftet fra en almindelig livsstil til “den bærbare livsstil” (laptop lifestyle) var det nyttigt – og endog smerteligt nødvendigt – bare at springe ud i det og begynde at antage en ny tankegang. Og det viser sig, at det har været en naturlig opfølgning på min udvikling gennem årene.

For mig har det været en seriøs ændring fra 8-til-4-tankegangen til i stedet at placere fuld tillid i mig selv som garanti for at skabe en plan for mine egne mål og formål.

Jeg har i mange år prædiket for ledere, hvor vigtigt det er at skabe og opretholde en klar vision, mission og målsætning for effektivt at kunne styre en forretning – eller bare dele af den. Nu er jeg i en position, hvor jeg skal tage min egen medicin.

Hvad vil du have?

Gaven

Så hvad er det, du skal gøre for at skabe den drøm om et arbejdsliv, der opfylder og er i overensstemmelse med dine værdier og ambitioner? I sidste ende må du stille dig selv det enkle spørgsmål: “Hvad vil du have?”

Vi ved alle – men efterlever ikke altid – at vi kun har begrænset tid på Jorden. Det er ikke let at erkende. Men det er samtidig dét, der gør livet til, hvad det er, og definerer rammen for vores lykke. Hvis livet var uendeligt, hvorfor skulle vi gøre en indsats for noget?

Så hvorfor ville nogen leve et liv, der ikke var i overensstemmelse med hans eller hendes drømme og ønsker?

Det er en ældgamle gåde (læs også min artikel om Hvordan får jeg frihed i mit liv?), Som er funderet i konventioner og forventninger. Begivenheder – ofte traumatiske, men også ofte tilsyneladende ubetydelige eller trivielle – kan bringe dig til et korsvej, hvor du skal vælge mellem at leve et liv defineret af det, du tror andre forventer af dig eller starte ned ad en ny sti defineret af dit eget mål.

At blive konfronteret med dette valg kan være så overvældende, at mange mennesker simpelthen vælger at blive, hvor de er, eller ikke være sensitive overfor åbenbaringen og ikke lade sig påvirke af følelsen – ikke bevidste om, at der er sket noget.

Du er imidlertid nødt til at stole på dine følelser, hvis du vil være tro mod dig selv og dit formål. Du ved det, fordi Obi Wan Kenobi sagde det (Star Wars-reference).

Stien

Hvorhen?

Så hvordan kunne en vej til at leve dit drømmeliv se ud, når du indser, at du skal vælge?

Ifølge min erfaring som coach er en måde at tilgå det på, at begynde at definere, hvad du vil. Nu hvor korsvejen er nået, synes en ny sti at præsentere sig gennem tågen. Og visionen bliver tydelig, idet man forestiller sig hvad, der ligger derude for enden af ​​den nye sti. Valget bliver mere og mere afgørende og uundgåeligt.

Metoden

At definere, hvad du vil, er virkelig vigtigt. Men for at kunne gøre det er det nødvendigt at handle og ikke dvæle for lang tid ved overvejelser. Mål har en tendens til ikke at være absolutte. Når du sætter et mål, åbner der sig nye veje mod nye horisonter, der fører til nye mål undervejs. Og nogle gange skal du tage en omvej for at komme til, hvor du vil hen.

Så “hvordan” bliver vigtig lige med det samme. Du må endda forsøge at eksperimentere og forsøge at planlægge din vej til forskellige mål for at se, hvilken vej der synes mest attraktiv.

Planen

I praksis skal du:

 • Forestille dig dit mål. Prøv at forestille dig, at du allerede har nået det. Hvordan føles det, nu hvor du har gjort din drøm til virkelighed? Jeg mener: virkelig føles? Hvem er du sammen med? Hvad føler han/hun/de? Hvad har du opnået? Udforsk dette sted grundigt.
 • Hvilke forhindringer skulle du overvinde på vejen? Sæt dem på en tidslinje – gående fra nu til “Mål nået” – som milepæle. Hvordan føltes det, da du overvandt hver enkelt af dem? Hvordan fejrede du det? Hvem var du sammen med? Hvad sagde de? Hvad kunne lade sig gøre nu, som ikke kunne før?
 • Lav nu en plan for at nå den første milepæl
 • Gå vejen og gentag og juster jævnligt

Tankegangen

Lykke er et valg mere end noget andet.

Du tror måske, at det liv, du lever nu, er forkert for dig. Og du kan føle valget af en ny vej præsentere sig meget klart. Men hvis du tror, ​​at penge vil lede dig på rette spor eller endda gøre det lettere at vælge den rigtige vej, bliver du næsten helt sikkert skuffet.

Valget

Så snart “dit nye liv” bliver normen, vil du med det samme søge efter den næste “ting”, der helt sikkert vil gøre dig lykkelig. Men kun du kan gøre dig lykkelig. Det handler om tankegangen, ikke noget, nogen eller noget i dine omgivelser kan gøre.

Spørg dig selv, om en, der er fanget i et tredje verdens krigshærget land, der har mistet sin familie, ville være taknemmelig for et af vores “stressfulde” jobs, vores “tag over vores hoved”, vores rene rindende vand. For dem ville det være det mest utrolige, de kunne forestille sig. Så hvorfor sætter vi ikke pris på det? Det er fordi vi ikke er til stede, og ikke er taknemmelige.

Byt dine forventninger ud med taknemmelighed, og din verden vil begynde at ændre sig.

Metoden starter meget lig den ovenstående: Se for dig, at du er glad. Prøv at forestille dig, at du er lykkelig lige nu. Hvordan føles det? Udforsk følelsen.

Men denne gang bliv der … hvis du kan.

Hvad der kræves af dig nu, er at du træner din evne til at …

 • Værdsætte det, der er i dit liv
 • Tilgive
 • Vær til stede … nu
 • Føl

Værktøjer til at mestre disse ting kunne være …

 • Meditation
 • Motion
 • Skrive dagbog
 • Kontakt med folk, du elsker
 • Hjælpe andre mennesker

Det er dog vigtigt at indse, at man ikke kan forvente at “nå Nirvana” i dette liv. Ingen er perfekt. Ingen er glad hele tiden. Ikke engang Dalai Lama.

Men den næstbedste ting kan opnås ved at holde sig til stien – holde sig til rutinen, uanset hvilken rutine du vælger. Hvis din måde at holde kursen – opretholde din lykkelige tankegang – er meditation, motion og en sund kost, så er planlægning af vejen til at opfylde dine mål og holde dig på sporet nøglen til din lykke. Det er det, højt præsterende mennesker gør.

Loven om tiltrækning

Hvis du tager det endnu et skridt videre, kan en rutine, der bringer dig til det sted, hvor du gerne vil være, også skabe fundamentet for ganske enkelt at tiltrække alle de ting, du ønsker.

Har du nogensinde været i en flow-tilstand, hvor du følte, at hvad end der skete, ville alt blive til noget godt? En periode i livet, hvor du ikke kunne gøre noget forkert, og alt godt ville komme til dig?

Men har du også ligesom mig haft den erfaring, at disse tilstande ikke varer ved?

Hvad jeg har fundet (jeg er slet ikke perfekt til det og bliver det sandsynligvis aldrig) er, at hvis du holder fast i din plan og din tidsplan, og du er disciplineret med det, fortsætter tilstanden i længere tid.

Der er en hel bevægelse inden for dette paradigme, der hedder The Law of Attraction, som hævder at være hemmeligheden for succes og lykke, som alle succesfulde mennesker har efterlevet siden tidernes morgen. Tjek det ud.

Min drøm

Hvad ville du gøre, hvis du fik dit livs chance? Hvilken drøm ville det hjælpe dig med at opnå?

I årevis levede jeg det liv, der var forventet af mig. Eller det troede jeg.

Da jeg var ung var jeg en strålende saxofonist med masser af talent. Spillede med nogle fremragende, professionelle musikere. Jeg var også god til sport. Havde en masse talent. Jeg gjorde det godt i skolen. Jeg var en god dreng. For god. Jeg opførte mig næsten altid pænt og gjorde hvad, der var forventet af mig. Selvom mine forældre støttede mig, købte en saxofon til mig og elskede at høre mig spille, installerede de alligevel på en eller anden måde i mig, at det at være musiker, er ikke en god måde at leve på.

Så jeg var det “gode barn”, jeg var, gik jeg videre og fik en universitetsgrad og et job i rådgivning. Jeg giftede mig og fik to vidunderlige børn. Fik et huslån, en bil og alt, hvad du ville forvente af et godt familieliv.

Langsomt men sikkert forlod jeg mine musikalske ambitioner og blev en sand professionel.

I mange år levede jeg det perfekte familieliv. Og mine børn voksede op glade og godt tilpas. Mit kærlighedsliv var godt. Jeg var glad.

Imidlertid sneg der sig lige så langsomt og sikkert utilfredshed ind. For ca. 10 år siden begyndte jeg at føle mig mere og mere træt af min beskæftigelse. Begyndte at tænke: “Der må være noget andet, noget der er bedre egnet til mig.”

Gennem hele min karriere opdagede jeg efter et par år i jobbet, at jeg var utilfreds med mit arbejde. Og hvis ikke, ville der ske noget, som gjorde, at jeg ville miste de opnåede mål, som jeg havde skabt, og jeg måtte finde et nyt job.

Nogle år senere døde min far. Og selv om han var 94, var det traumatisk, og jeg gik ned med stress og kunne ikke arbejde i mere end et år. Jeg var glad for at kunne få et nyt job, som passede mig og min professionalisme godt, og jeg havde det rigtig godt i et stykke tid. Men skæbnen ville, at nedskæringer betød, at jeg igen måtte forlade jobbet. Seks måneder senere er jeg her.

I de sidste 3 måneder har jeg haft fornøjelsen af ​​at lære folkene i The Six Figure Mentors-samfundet at kende (se hvordan det skete i mine andre artikler). Rejsen her er meget mere end blot at lære færdighederne i at etablere en online forretning. Det er også …

 • At lære at kende og værdsætte et altruistisk netværk af ligesindede. Hundredvis af gode mennesker, der foretager den samme rejse og er der for hinanden over hele verden, dag og nat, og ønsker, at du skal lykkes
 • En åndelig praksis for at nå ind i dit hjerte og opdage, hvem du virkelig er, og hvad du vil have ud af livet
 • At opdage færdigheder og værdier, som du ikke engang vidste du havde

Det betyder, at for mig har fællesskabet og programmet hjulpet mig med at realisere mit mål og mit potentiale. Og det har hjulpet mig med at fastlægge skemaer og planlægge min målsætning.

Trænerne og netværket leverer hele tiden inspiration, så du holder dig på sporet, og samler dig op, når du føler dig kørt fast eller nede uanset hvad årsagen er.

Faktum er, at ingen forventer i virkeligheden noget bestemt af dig. Ikke noget som du ikke kan ændre. Fordi det eneste, der betyder noget, er, hvad du vil, og hvad du tror på. Hvis du ændrer på det, du vil have, og hvordan du tror på, ​​ændrer verden sig. Tag chancen og skab forandringen. Hvis du ikke gør det, gør verden det for dig. Men hvis du er stædig, og du ikke er villig til at følge dit hjerte, ikke villig til at vælge, vil verden give dig ting, du ikke vil have. Ting, der ikke er efter dit hjerte.

One thought on “Lever du dit drømmeliv?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s