Værktøjet til at skabe din store fremtid

Hvad er The Six Figure Mentors, egentlig?

Du har hørt mig “vrøvle” om, hvordan du kan ændre dit arbejdsliv og opnå dine drømme og gyldne mål gennem online forretning. Men når det kommer til stykket, hvad betyder det så i virkeligheden? Hvad indebærer det? Hvad skal jeg gøre? Hvem skal jeg møde? Hvad er der i det for mig?

In English: The Instrument of Your Great Future

Denne artikel går til kernen af, hvad du kan forvente, hvis du skulle træffe beslutningen om at gå videre til de første trin i rejsen mod dit frie arbejdsliv.

Stuart Ross og Jay Kubassek grundlæggerne af The Six Figure Mentors
Stuart Ross og Jay Kubassek, grundlæggerne af The Six Figure Mentors

Frygten

I Danmark, er 22% af mennesker i arbejde utilfredse med deres job. I USA er tallet så højt som 70%. Man skulle tro at det ville få rigtig mange mennesker til at forlade deres job og gøre noget andet. Det er dog ikke tilfældet. Hvorfor?

I den vestlige verden lever de fleste af os præstationsdrevne arbejdsliv. Vi har ikke tid eller energi til at hæve os op over den daglige trommerum. Vi tænker det er lettere at håndtere “djævelen du kender”. Hovedårsagen til, at vi ikke bevæger os væk, er frygt for det ukendte. Vi fortæller os selv: Hvad hvis jeg ikke kan klare det? Hvad hvis jeg mister min professionalisme eller den position, jeg har arbejdet så hårdt for? Er jeg god nok?

At være utilfreds med og måske endda at klage over din arbejdslivssituation er et konfliktfyldt sted at være. Og det kræver handling. Men hvis du ikke handler, kan det ikke blot være frustrerende. Nogle eksperter siger det endda kan være farligt for dit helbred. Situationen aktiverer vores “kæmp-eller-flygt-instinkt”. Men der sker hverken kamp eller flugt. Vi sidder fast i denne frygt-situation.

Utilfreds med dit job?
Er du utilfreds med dit job?

Det er lidt som, når du køber en lotto-seddel. Du drømmer om at vinde den store præmie. Du ved dog, at du formentlig aldrig vinder. Men at vinde en lille gevinst en gang imellem holder dig i spillet. At få en forfremmelse, en lønforhøjelse eller et klap på skulderen i ny og næ får dig til at tænke: Måske vil jeg blive ved i bare lidt længere tid.

Jeg ved ikke med dig, men det kan jeg helt sikkert identificere mig med. Ser jeg tilbage på min karriere, har det været en lang række af tilfælde, hvor jeg har overbevist mig selv om, at mit job ikke var så dårligt endda. Men du og jeg … vi kan gøre det bedre.

Hvorfor

Jeg fandt ud af, at jeg er nødt til at spørge mig selv “hvorfor?”

Hvorfor fortsætter jeg med at lave de samme fejl igen og igen? Hvorfor ender jeg i samme situation igen og igen?

Men endnu vigtigere: Hvad er min “Hvorfor”? Hvad er mit formål? Hvad vil jeg have?

Det sidste spørgsmål er fundamentet for at kunne erstatte de job, jeg ikke ønsker. Besvarelsen af ​​spørgsmålet er et uendeligt job. Men for nu har jeg fundet ud af, at det at blive fri er mit foreløbige formål. Og The Six Figure Mentors har været meget hjælpsomme i min søgen. Læs mine tidligere artikler for at finde ud af, hvordan det skete.

Men det er ikke alt. The Six Figure Mentors har også potentialet til at lægge fundamentet for at kunne udnytte mine faglige evner og tage dem til et nyt niveau. Hvordan? Lad mig fortælle dig det.

Et frit arbejdsliv

Frihed i jobbet
Frihed og fleksibilitet i jobbet

Hvad er det, som The Six Figure Mentors tilbyder?

Det er en uddannelse. Et trin for trin kursus i oprettelse af en online forretning. Inkluderet et teknisk opsætningssystem med support. Og du behøver ikke engang være teknisk vidende. Et markedsføringssystem med support. Trænere, mentorer og et netværk af medstuderende.

Et netværk af “kolleger”, der er på samme rejse som dig – på forskellige niveauer. Nogle er lige begyndt, og andre har blomstrende virksomheder. Nogle organiserer undergrupper for forskellige emner. Og kulturen er altruistisk hjælpsom 24/7 365.

Muligheden for at tjene penge, mens du lærer. Du er fri til at oprette en virksomhed efter dine egne ønsker og mål. Men hvis du er uafklaret med hensyn til, hvad du vil bygge din forretning på, kan du starte med at markedsføre andre folks produkter eller blot markedsføre The Six Figure Mentors. Det hedder affiliate marketing.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er en fantastisk måde at starte en online-forretning på, hvis du ikke ved, hvilken vare eller tjeneste, der skal sælges endnu – også selvom det netop er dét, der er din plan. Mange online-virksomheder (blandt de mest kendte er Amazon, Apple og eBay) tilbyder provision, hvis du henviser kunder til deres produkter og tjenester.

Så hvis du promoverer et produkt – lad os sige, du opretter en video, hvor du roser et produkt, der sælges på Amazon – og du sender folk via et link til amazon.com. Så vil de køb, disse mennesker foretager, give dig en procentdel i provision.

Mange mennesker har skabt blomstrende virksomheder, ved at gøre netop det.

Import og eksport

The Six Figure Mentors har også en import / eksport uddannelse og support program. Her lærer du, hvordan du skaber forbindelse til store og pålidelige leverandører af produkter over hele verden. Og hvordan man konfigurerer en online forretning, som kan “udfordre Amazon”.

Din egen virksomhed går online

De samme principper som dem, der bruges til at etablere en affiliate marketing forretning gælder for at fremme din egen professionelle profil. Uanset om du vil markedsføre dit bageri eller dit konsulentfirma, kan organisk og annoncedrevet markedsføring omdannes til god forretning online. I programmet kan du lære at administrere annoncer på forskellige platforme, lave reklamevideoer, skrive blogs, fortæl historier og meget mere. Du kan også lære forskellige former for marketingprincipper og metoder.

Hvad der virkelig er cool er, at du lærer at automatisere meget af dette. Så at bevæge kunder til din virksomhed sker, selv når du ikke er til stede. Du kan bogstaveligt talt vågne op en morgen og opdage, at salget er sket, mens du sov.

Tankegangen

Processen med at konvertere fra paradigmet omkring et lønmodtager-job, inden for præstationskulturen nævnt ovenfor, kan være kontraintuitiv og meget vanskelig. Og mange fejler. Se bare på statistikker, der siger, at de fleste opstartsvirksomheder fejler i deres første to års eksistens. Dette gælder også for online-virksomheder.

Den gode nyhed er, at The Six Figure Mentors også “har dette dækket”. Dermed ikke sagt, at du er garanteret succes med The Six Figure Mentors. Men programmet er meget fokuseret på at hjælpe dig med at identificere dit formål, få det rigtige tankegang, beholde momentum og konsekvent bevæge sig frem mod dit mål.

Næsten hver dag er der et webinar der træner din: Meditation, vision, fokus, masterminding, wake-up-call og så videre.

Der er også online workshops inden for marketing mastery, tech support, Q&A og meget mere. Og du kan få en coach, du kan lave aftaler med og have 1-til-1-sessioner online. Og på Facebook er der grupper relateret til The Six Figure Mentors, der poster nyheder, tips og tricks eller bare succeshistorier for at hjælpe dig med at holde det gode arbejde kørende og få venner over hele verden.

Programmet har endda et bibliotek med over 6.500 online kurser om ethvert emne du kan tænke dig.

Min forretningsplan

Online arbejde
En dag på jobbet

Jeg har startet min rejse mod et frit arbejdsliv, baseret på affiliate marketing. Og jeg nyder den fulde støtte fra The Six Figure Mentors. Det næste skridt for mig, når jeg har brudt igennem med dette, er mit konsulentfirma i coaching og personlighedstest. Så en forretning omkring tegneserieforfatter Josefine Overbeck, min datter. Så min kones sundhedsrådgivningsfærdigheder. Og så videre. Det bliver stort 🙂

Hvad er en online forretning for dig?

Jeg ved ikke, hvad du tænker lige nu, men jeg så store muligheder i The Six Figure Mentors. Og indtil videre, om ikke andet, har oplevelsen været en forandring i mit liv. Jeg har et nyt perspektiv på mit arbejdsliv. Og jeg har fået energi og positivitet, som tiltrækker energi og positivitet tilbage fra mine omgivelser. Det slår virkelig at arbejde for andres formål med længder. Det skaber endda energi til et 8-til-16-job, hvis bare jeg kan arbejde med min online-forretning ved siden af.

Hvad tror du, det kunne gøre for dig?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s